Arusha

Jeg ankom til Arusha, Tanzania, med Riverside bussen fra Nairobi, Kenya. I Arusha var vores chauffør, Arnold, for en gangs skyld ikke ankommet for at tage imod mig på busstationen, da jeg ikke havde kunnet få mit tanzaniske simkort til at virke. Jeg fik dog fat i ham, og han kom lidt efter – på cykel! Han fik det arrangeret så jeg i stedet kunne tage en lille bus med videre ind til hotellet.

Kick-off meetingDe næste par dage i Arusha blev brugt på møder med vores samarbejdspartnere, Kakute og PG Consultant, hvor vi fik lagt planer for de næste par måneder. Jeg fik også oplært en medarbejder fra Kakute i test og software-upload på vores batterier, og jeg fik introduceret vores IT-system for dem alle.

Vi havde en af dagene planlagt at tage ud til en lille landsby og lave en batteridemonstration. Det havde igen regnet en masse om natten, og da vi kørte mod landsbyen, var vejen skyllet væk.

Vi nåede dog frem, og der kom mange mennesker for at høre om vores løsning.

Arusha

Efter den første uge i Arusha, tog jeg tilbage til Nairobi for at tage imod min kollega, Rikke, og rejse sammen videre til Eldoret-området i Kenya.