Jeg er sammen med Annie og Søren (min kone og søn) tilbage i Kenya. Her er vi sammen med vores partner, Deborah fra CX Power Kenya Ltd., på salgsfremstød i landsbyerne i Kerio dalen. Vi viser bl.a at Peoples Potable Power Pack’en er i stand til at levere støm til et tv. Det er et behov der er stort hos lokalbefolningen, for selv om man bor i et udkantsområde er det vigtigt at holde sig informeret om hvad der sker i sit land.

I øvrigt må jeg konstatere at jeg, som mand, kommer til kort under vore besøg. Det er først og fremmest kvinderne vi møder på vore besøg i landsbyerne og Annie og Debroah får meget nemmere kvinderne i tale end undertegende … så meget for min selvforståelse 😉

Turen beviser at ønsket om at få en effektiv løsning på et meget næværende problem er stort. Deborah laver flere salg undervejs på turen – og det giver i høj grad tro på at vi er på det rigtige spor. Det lover godt for den endelige udruldning af projektet.