Den første uge på “Enpact #StartUpMentoring workshop” er snart færdig og jeg har lyttet til nogle meget interessante præsentationer og har holdt gode møder med Solarkiosk, WWF Kenya and A2I.

Jeg har øvet min pitch og fremlagt mine nuværende udfordringer og har fået værdifuld feedback fra Katzi og Hermann fra Dream Academia.

Jeg har oplevet en Maasai aften, hvor lokale havde iført sig traditionelle røde Maasai klæder og vi var inviteret til at danse med dem. Efterfølgende nød vi traditionel Maasai og Kenyansk mad. En meget spændende aften.

Torsdag eftermiddag, var vi en gruppe der var på udflugt i området udenfor Maasai Lodge, hvor vi bor. Vi skulle gå på en hængebro der hang over en dyb kløft, for at se et glas værksted. Det var nervepirrende!

Suspencion bridge

Vi havde en bevæbnet vagt med frem og tilbage, som fortalte os at der var vilde dyr i området. Det skulle jeg måske have vist, da jeg løb mig en morgentur blandt vildsvin og antiloper – jeg vidste ikke at der kunne være løver.

-Steen

About the Author

Steen Kramer Jensen