Team

I dag var vi til vores Kick-Off møde hos vores projektpartner KAKUTE. Mødet varede hele dagen og endte ud i en detaljeret tids- og handlingsplan for NCF-projektet. Det var et godt møde, hvor vi kom omkring en masse gode aspekter i vores projekt og specielt, hvordan og med hvem vi skal markedsføre vores løsning.

Om eftermiddagen tog jeg ind til det lokale mall, hvor jeg også fik mulighed for at ringe hjem til min kone, Annie, over en god forbindelse.

Næste dag, torsdag, blev en anelse mere udfordrende end forventet…

Jeg startede dagen med at mødes med vores Country Manager, Ian, vores salgsagent, Linus, og chauffør, Arnold. Vi skulle sammmen med projektpartneren KAKUTE i fællesskab opdatere fem batterier, og på trods af lidt drillerier lykkes det.

Efterfølgende skulle Ian og jeg en tur i banken og have åbnet vores bankkonto, men på grund af manglende informationer, kunne kontoen ikke frigives. Det er frustrerende – vi har nu ventet i fire måneder – men jeg får at vide, hvordan vi løser det. Så det skal laves nu.

Den melding betød desværre at jeg måtte aflyse et andet møde, der var afhængig af frigivelsen af bankkontoen… ind imellem skal man huske at tælle til ti. Det hele skal nok løse sig i sidste ende 🙂

Jeg brugte i stedet resten af dagen på at gå en tur og få noget motion og luft til hovedet.