Fredag den 16. august tog jeg hjemmefra tidligt om morgenen for at nå Air France fra Billund til Paris. Her skulle jeg vente i 10 timer på at komme videre til Nairobi, Kenya. Derfor tog jeg ind til Paris og gik nogle lange ture og fik set lidt af området omkring Notre Dame.

Næste dag, lørdag, ankom jeg planmæssigt til Nairobi, hvor jeg skulle videre til Eldoret og mødes med vores Country Manager, Deborah. Vi skulle købe en haircutter til demonstrationerne rundt i de små landsbyer. Det var desværre umuligt at opdrive, selvom vi spurgte os frem og var i mange forskellige butikker.

Senere på dagen kørte vi til Sego, hvor Deborah og vores salgsagent, Brian, præsenterede mig for vores nye PP Power shop. Vores lille shop ligger godt med mange forbipasserende, fordi det er et knudepunkt for flere busforbindelser.

Søndag morgen brugte jeg på at klargøre batterierne og teste et par nye ting af. Jeg fik også besøg af Deborah og Brian, som skulle være med til at se processerne. Bagefter tog vi ud til et par landsbyer for at demonstrere PP Power løsningen. Jeg mærker tydeligt, at interessen for produktet er stor, og vi skal nu for alvor have skubbet gang i salget.