Heidi Pedersen, Praktikant

-Ganske kort intro til min uddannelse og baggrunden for valg af praktiksted.

Jeg læser Multimediedesign på IBA i Kolding. Det er en alsidig uddannelse hvor man bl.a. lærer om digital kommunikation, opbygning og programmering af websider, design og planlægning af multimedieopgaver. Uddannelsen tager 2 år og på fjerde og sidste semester, indgår der 12 ugers praktik. Praktikpladsen skal man, som studerende, selv sørge for at finde. Det betyder at du har alle chancer for at finde en virksomhed, der matcher dine ønsker i forhold til arbejdsområde og opgaver samt beliggenhed. Jeg havde også nogle kriterier, som jeg ønskede opfyldt da jeg skulle finde min praktikplads. Beliggenheden var vigtig for mig, da jeg hellere vil bruge mere tid på arbejde end på f.eks. transport. Men det var især mit ønske om at anvende, mine allerede opnåede kompetencer, så meget som muligt på de 12 uger, som stod højest på listen. Via mit netværk på Linkedin, fik jeg kontakt til Steen. Sammen fik vi skrevet en praktikaftale med opgaver der gav mening i forhold til mit studie og hans virksomhed, Peoples Portable Power, som befinder sig i Resilience House i Vejle.

-Hvilke opgaver har jeg som praktikant hos Peoples Portable Power?

Mine opgaver hos Peoples Portable Power er mange og varierende. Det er alt lige fra grafisk materiale og præsentationer til SoMe strategi og videoproduktion. Fælles for alle opgaver er, at jeg kan kombinere min viden fra studiet med praksis på arbejdsmarket. Fuldstændig i tråd med mit ønske om at afprøve så meget som muligt. Det er sgu da fedt!

-Hvad laver jeg lige nu?

Pt. er jeg igang med at forberede data til en markedsundersøgelse, som skal danne grundlag for et nyt event som forhåbentlig hjælper Peoples Portable Power med at nå nye højder. Det bliver vanvittigt spændende og jeg glæder mig til at følge med undervejs.

-Hvordan er Steen som boss?

Steen er typen der glad hilser dig godmorgen med armene i vejret. Han er typen der lytter til dine ideer, tygger på dem og kommer med konstruktiv feedback i stedet for at feje dem af. Han kører på med 200 km/t for sådan er det med en passioneret iværksætter og så er det med at hænge i og drikke noget mere kaffe. 

Hold øje med Peoples Portable Power´s facebookside, for der kommer til at ske spændende ting derinde i den nærmeste fremtid.

Du kan læse mere om Peoples Portable Power her og om min uddannelse her.

Bedste hilsener fra

Heidi