Jeg fløj med Precision Air fra Nairobi til Kilimanjaro, hvor Ian, vores Country Manager i Tanzania, havde bestilt en taxa, som jeg skulle videre til Arusha med. Næste morgen starter jeg dagen med en gåtur i byen, hvor jeg får handlet lidt ind. Da jeg kommer tilbage på hotellet, er Ian ankommet, og vi får bragt hinanden up-to-date. Selvom vi ind imellem støder på udfordringer, er mit humør højt… blandt andet fordi vejret og udsigten til det nærliggende Meru bjerg er helt fantastisk!

Senere på dagen tager jeg forbi vores samarbejdspartner, Kakute, hvor jeg sammen med dem skal forberede de sidste batterier. Livinus, der er direktør i Kakute, mener at vi har fat i noget med vores bærbare løsning, og at det kan blive til noget helt stort – også i forhold til grid-udrulning, der kan være med til at tilkoble endnu flere brugere. Det er rart at mærke, hvor meget han også brænder for projektet.

Om aftenen tager jeg ud at spise med vores chauffør, Arnold, og vores salgsagent, Linus. Vi får os en snak om, hvordan vi kan overføre de gode ting, der netop nu sker i Kenya til det tanzaniske marked, hvor jeg mærker en stigende interesse og efterspørgsel.

Endnu en lang, men god dag er ovre, og jeg falder hurtigt i søvn efter en snak med Annie derhjemme. I morgen venter endnu en spændende dag!