Jeg ankom til Kenya sidste onsdag.

På busturen hen til mit hotel, sad jeg ved siden af en anden dansker – Jørgen.

Jørgen (in the middle)

Han har en lille NGO, hvor han indsamler brugt skole og hospitalsudstyr i Danmark, og sender det til små landsbyer her i Afrika. Han fandt ideen bag PP-Power interessant og vi aftalte et møde fredag, hvor vi talte om et fremtidigt samarbejde og jeg fik anbefalet nogle lokale samarbejdspartnere.

En strømafbrydelse samme aften, gav mig muligheden for at kigge på stjernerne – Der var mange!

Steen and guide - Kilimanjaro National Park

Lørdag tog jeg på en tur til Kilimanjaro National Park. En guide fulgte mig til det første stop på vej mod Afrikas højeste bjergtop. 10km gav mig lidt tiltrængt motion.

Efter 12 timer i bus igen, var jeg tilbage i Nairobi søndag. Her forberedte jeg mig på den kommende uges Enpact Workshop.

– Steen